Προσωπικά Δεδομένα

1. Εισαγωγή

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπει την πρόσβαση και τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.chasioti.gr.

Το www.chasioti.gr είναι ο «Διαδιαδικτυακός τόπος» και το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» έκθεσης και διάθεσης ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, δημητριακών, ζαχαρωδών, οσπρίων, βοτάνων και μπαχαρικών μέσω του Διαδικτύου, το οποίο διαχειρίζεται και συντηρεί η ελληνική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΧΑΣΙΩΤΗ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Α.Ε.» , που εδρεύει στο Μαρούσι, (ΕΡΜΟΥ 7 & ΔΙΟΝΥΣΟΥ), στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 800365170 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ) (εφεξής η «Εταιρεία»).

Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο επισκέπτεται τις σελίδες του site ή κάνει χρήση των υπηρεσιών για λόγους συντομίας στο παρόν αναφέρεται ως «Υποκείμενο Προσωπικών Δεδομένων» ή «Υποκείμενο».

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας ανακοίνωσης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») έχει σκοπό την ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Η Εταιρεία, υπό την ιδιότητά της ως Υπεύθυνος της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation, εφεξής και ως «ΓΚΠΔ» ή «GDPR»), δύναται κατά καιρούς να τροποποιεί τους Όρους και τις Πολιτικές της, μεταξύ των οποίων και η «ΠΠΠΔ», είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στο Διαδικτυακό τόπο. Σας προτρέπουμε, λοιπόν να επαληθεύετε περιοδικά το περιεχόμενό της.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Διαδικτυακό μας τόπο και τις υπηρεσίες του καθώς και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος www.chasioti.gr, αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις ανεπιφύλακτα. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, πρέπει να παύσετε την χρήση του Διαδικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος.

Το απόρρητό σας καθώς και η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικά για την Εταιρεία. Για τον λόγο αυτό συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη μέγιστη προσοχή, υπεύθυνα και υιοθετούμε ειδικά μέτρα για να τα διαφυλάξουμε με ασφάλεια. Για να έχετε λεπτομερείς ενδείξεις για το πως η Εταιρεία διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, σας προσκαλούμε να διαβάσετε την ακόλουθη Πολιτική Δεδομένων, όπου θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για την επεξεργασία από την Εταιρεία των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με την περιήγησή σας στο www.chasioti.gr και με τη χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σας προτρέπουμε, επίσης να διαβάσετε τα «Πολιτική Cookies» του www.chasioti.gr και «Όροι Χρήσης» του www.chasioti.gr και της Εταιρείας, που περιέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τις συνθήκες σχετικά με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε και αποτελούν ενιαίο σύνολο με την παρούσα ΠΠΠΔ. Ορισμένες υπηρεσίες μπορούν να υπόκεινται σε συγκεκριμένες νομικές προϋποθέσεις και κανονισμούς. Στις περιπτώσεις αυτές, θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που τυχόν χρειάζονται κάθε φορά.

H Εταιρεία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τους Όρους Προστασίας και Διαχείρισης των Προσωπικών Δεδομένων άλλων διαδικτυακών τόπων, προς τους οποίους μπορείτε πιθανά να συνδεθείτε μέσω συνδέσμων (links) μέσω του παρόντος Διαδικτυακού τόπου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ερώτηση ή νομική απαίτηση επί του απορρήτου σας και της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, αποστέλλοντας το αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο [email protected]   ή μέσω ταχυδρομείου με επιστολή προς τον «Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων» στη διεύθυνση της έδρας της Εταιρείας.

Υπεύθυνος της Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων:

«ΧΑΣΙΩΤΗ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Α.Ε.»

Ερμού 7 & Διονύσου, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα,  ΑΦΜ: 800365170/ Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

E-mail: [email protected]

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

2.1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ως Προσωπικό Δεδομένο νοείται κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, ήτοι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το δεδομένο και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία, όπως ορίζει ο Νόμος και οι σχετικές ευρωπαϊκές διατάξεις, αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο του μέλους, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη (username), κωδικός πρόσβασης (Password) και διεύθυνση IP.

2.2. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την απλή περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε σας ζητείται από την Εταιρεία κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Ωστόσο, η Εταιρεία, ενώ περιηγείστε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το www.chasioti.gr, συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα περιήγησης μέσω των cookies που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις αγοραστικές σας συνήθειες. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών, επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα «Πολιτική Cookies».

 

Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται (π.χ. καταστήματα, ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) είναι οι ακόλουθες:

2.2.1 συλλέγουμε τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία σύμφωνα με το Νόμο και τους Όρους Χρήσης, κρίνονται αναγκαία ώστε να ολοκληρώσουμε, να εκτελέσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά, είναι τo Όνομα και Επίθετο, η Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email), το Τηλέφωνο Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό), η Διεύθυνση Αποστολής Προϊόντων (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα), η Διεύθυνση Χρέωσης της παραγγελίας και τα Στοιχεία Πληρωμής όπως τη μάσκα της Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας, και ο Τύπος Παραστατικού που θέλετε να εκδώσουμε (Απόδειξη ή Τιμολόγιο). Στην περίπτωση που ζητήσετε την έκδοση Τιμολογίου θα σας ζητηθούν στοιχεία της εταιρείας σας όπως η Επωνυμία της εταιρείας, ο Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ., η Δραστηριότητα, η Διεύθυνση της έδρας της καθώς και Τηλέφωνα Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό).

2.2.2 συλλέγουμε την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email) κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία των Ενημερωτικών μας Δελτίων (Newsletters), μετα από τη ρητή σας συγκατάθεση, με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων για την Εταιρεία, το www.chasioti.gr, τα προϊόντα/ υπηρεσίες του, τυχόν προσφορές, προωθητικές ενέργειες κ.α. καθώς και ενδεχομένως την αποστολή δώρων, προωθητικών προϊόντων ή/και ευχετηρίων καρτών. Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δηλώνετε θα προωθηθεί στο Mailchimp ο οποίος μας παρέχει υπηρεσίες marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θεωρούμε ότι το Mailchimp είναι επεξεργαστής δεδομένων τρίτων (Παράγραφος 2.5 παρακάτω). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει και στη βάση δεδομένων του Mailchimp για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του Mailchimp για τις υπηρεσίες marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την διαγραφή από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Για το χρονικό διάστημα που η ηλεκτρονική σας διεύθυνση παραμένει στη βάση δεδομένων του Mailchimp θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

2.2.3 εφόσον επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι κατά την εγγραφή σας ως Χρήστης, με τη συγκατάθεσή σας, συλλέγουμε την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email) και κινητό τηλέφωνο, με σκοπό την αποστολή σε εσάς Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletters) και γραπτών μηνυμάτων (sms) για την Εταιρεία, το www.chasioti.gr, τα προϊόντα/ υπηρεσίες του, τυχόν προσφορές κ.α. Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δηλώνετε θα προωθηθεί στο Mailchimp ο οποίος μας παρέχει υπηρεσίες marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θεωρούμε ότι το Mailchimp είναι επεξεργαστής δεδομένων τρίτων (Παράγραφος 2.5 παρακάτω). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει και στη βάση δεδομένων του Mailchimp για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του Mailchimp για τις υπηρεσίες marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την διαγραφή από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Για το χρονικό διάστημα που η ηλεκτρονική σας διεύθυνση παραμένει στη βάση δεδομένων Mailchimp θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

2.2.4 συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα, όπως το Όνομα, το Επίθετο, το Email, το Τηλέφωνο και τον Κωδικό της Παραγγελίας σας, που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μας, ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, με σκοπό την παροχή βοήθειας αναφορικά με τις τρέχουσες παραγγελίες σας καθώς και την ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα/υπηρεσίες. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για ενημέρωση σας πότε ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Επικοινωνία», κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον Ιστότοπο ή μεταβιβαστεί/υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε από τους επεξεργαστές δεδομένων τρίτων που ορίζονται στην Παράγραφο 2.5. Αντίθετα, τα δεδομένα θα ταξινομηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλά για να σας απαντήσουμε.

2.2.5 συλλέγουμε το Όνομα και Επίθετό σας, την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (e-mail), τον Προσωπικό Κωδικό Πρόσβασης (Password), και το τηλέφωνό σας (κινητό και σταθερό) κατά την εγγραφή σας ως Χρήστης, δημιουργία λογαριασμού,  στο www.chasioti.gr και το άνοιγμα Λογαριασμού, ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2.2.6 κατά τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες συλλέγουμε πληροφορίες Προσωπικών Δεδομένων όπως το Όνομα, το Επίθετο, την Διεύθυνση Αποστολής, την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση, το Τηλέφωνο Επικοινωνίας σας και όσα σύμφωνα με το Νόμο κρίνονται αναγκαία ώστε να ολοκληρώσουμε, να εκτελέσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

2.2.7 σε περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων συμβαλλόμενων (όπως π.χ. Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο) στο www.chasioti.gr (π.χ. περιπτώσεις αγοράς δώρων για κάποιο Τρίτο Πρόσωπο), το www.chasioti.gr θα προστατεύσει τα Προσωπικά Δεδομένα του Τρίτου Προσώπου σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων μερών, επιβεβαιώνετε ότι έχετε ενημερώσει το εν λόγω τρίτο μέρος για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά του δεδομένα.

2.2.8 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ:  Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα που λαμβάνονται μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης (συμπεριλαμβανομένου του Facebook, Instagram,) ή διαδιαδικτυακών κριτικών σχετικά με την Εταιρεία μας. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να σας απαντήσουμε σχετικά με αιτήματά σας ή για να λάβετε  πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας για τα προϊόντα μας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον Ιστότοπο ή μεταβιβαστεί/υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε από τους επεξεργαστές δεδομένων τρίτων που ορίζονται στην Παράγραφο 2.5. Αντίθετα, τα δεδομένα θα ταξινομηθούν σε ένα μήνυμα απλά για να σας απαντήσουμε. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, όπως περιγράφονται στο άρθρο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ, μην χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλατφόρμες τους. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας ή για θέματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας, χρησιμοποιώντας τα ειδικώς διαμορφωμένα έντυπα της εταιρείας μας, στο κατάστημα μας ή μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας με φυσική ή ηλεκτρονική αλληλογραφία χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία: Ταχυδρομική διεύθυνση, email [email protected] . Ορισμένες από τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο. Να θυμάστε ότι κάθε περιεχόμενο που υποβάλλεται σε μία από τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προβληθεί από το κοινό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την παροχή ορισμένων προσωπικών πληροφοριών (π.χ. οικονομικές πληροφορίες ή στοιχεία διεύθυνσης) μέσω αυτών των πλατφορμών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ενέργειες που γίνονται εάν δημοσιεύσετε προσωπικά στοιχεία σε μία από τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων μας (π.χ. Facebook ή Instagram). Ανατρέξτε επίσης στις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου και cookies των πλατφορμών των σχετικών κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιείτε.

2.3. ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε κατά την επίσκεψη/περιήγησή σας στις σελίδες και τις υπηρεσίες του Διαδικτυακού τόπου του www.chasioti.gr, προορίζονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

2.3.1 για την ολοκλήρωση και εκτέλεση του συμβολαίου αγοράς των προϊόντων που προσφέρει το www.chasioti.gr. Με την ολοκλήρωση της αγορά σας, θα σας ζητηθούν τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα που θα διασφαλίζουν τις ενέργειες εκτέλεσης της σύμβασης, όπως την πληρωμή, τους απαραίτητους ελέγχους κατά της απάτης (στις περιπτώσεις πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα), την χρέωση, την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας, την αποστολή του προϊόντος και την διαχείριση τυχόν επιστροφής,

2.3.2 για την προσφορά υπηρεσιών του www.chasioti.gr, μέσω της εγγραφής σας στον Ιστότοπο και τη χρήση υπηρεσιών που προορίζονται μόνο για Εγγεγραμμένους Χρήστες/Μέλη. Η εγγραφή στον Ιστότοπο είναι δυνατή μέσω της εισαγωγής συγκεκριμένων Προσωπικών Πληροφοριών, απαραίτητων για την επαλήθευση της Ταυτότητας του Υποκείμενου Προσωπικών Δεδομένων και την εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών στους εγγεγραμμένους χρήστες. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία δύναται να συλλέξει, σχετικά με κάθε υπηρεσία και τα χαρακτηριστικά της, τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα για την εξέλιξη της υπηρεσίας που ζητήθηκε από το Υποκείμενο Προσωπικών Δεδομένων,

2.3.3 για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων της Εταιρίας και του www.chasioti.gr, για εμπορική επικοινωνία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για προωθητικές ενέργειες έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες, τις νέες αφίξεις, τα αποκλειστικά προϊόντα, και τις προσφορές,

2.3.4 για την μεταξύ μας επικοινωνία, και τη διαχείριση των αιτημάτων σας μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών,

2.3.5 για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πάντα με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επαφής σας στο πλαίσιο της διενέργειας έρευνας αγοράς και γενικότερων ερευνών για την ανίχνευση ικανοποίησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη σχέση με τους χρήστες μας,

2.3.6  για λόγους στατιστικών ερευνών και αναλύσεων με δεδομένα σε συνολική μορφή με σκοπό την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλοεπιδρούν και χρησιμοποιούν τον Διαδικτυακό τόπο, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τεχνολογιών όπως τα cookies και ο τοπικός χώρος αποθήκευσης στη συσκευή σας, συλλέγεται αυτόματα πληροφορία για εσάς, σύμφωνα με την «Πολιτική Cookies» του Διαδικτυακού τόπου του www.chasioti.gr, για σκοπούς ανάλυσης, εξατομίκευσης ή/και διαφήμισης. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε την επιλογή σας για τα cookies και να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας,  μέσα από την «Πολιτική Cookies» του www.chasioti.gr.

2.3.7 για τη διαχείριση και αποστολή επικοινωνιών που σχετίζονται με προϊόντα που εκκρεμούν στο καλάθι σας,

2.3.8 για να σας εμφανίζουμε διαφημίσεις και περιεχόμενο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων θεωρείται νόμιμη καθώς αποσκοπεί στην εκτέλεση συμβολαίου μεταξύ μας ή στην παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας που εσείς ζητήσατε.

Τα στοιχεία αυτά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις.

2.4. ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της εκάστοτε σύμβασης και μετά την καθ’ οιοδήποτε τρόπο λύση ή λήξη αυτής για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο.

Ειδικότερα τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια που επιβάλει ο σκοπός της επεξεργασίας για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία ή/και το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο.

Με τη λήξη αυτής της διάρκειας, τα δεδομένα τηρούνται σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τη λήξη της επιχειρηματικής σχέσης ή για όσο χρόνο απαιτείται για την προάσπιση τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

2.5. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Εταιρεία που φέρει την ιδιότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για απαιτήσεις οργάνωσης και λειτουργίας σχετικές με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών από το www.chasioti.gr, και την Εταιρεία, δύναται να διαβιβάσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους της με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί της, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για τους ανωτέρω σκοπούς να διαβιβάσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα:

2.5.1 στις εταιρίες Courier με τις οποίες συνεργάζεται, όπως και αναφέρονται στους  Όρους Χρήσης, ώστε να εξασφαλίσει την αποστολή προς εσάς των προϊόντων που επιλέξατε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα,

2.5.2 σε παρόχους πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία της πληρωμής εκ μέρους, ώστε να εξασφαλίσει την αποστολή προς εσάς των προϊόντων που επιλέξατε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα,

2.5.3 σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό της Εταιρείας διαφημιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της Εταιρείας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της, μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

2.5.4 ή σε τρίτους συνεργάτες μας οι οποίοι παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης, ανίχνευσης και πρόληψης απάτης, τεχνολογικές και αναλυτικές υπηρεσίες.

Όλοι οι συνεργάτες, αντιπρόσωποι ή/και υπεργολάβοι έχουν αξιολογηθεί και επιλεγεί από την Εταιρεία για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ικανότητά τους και όλοι συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που ορίζεται στις ως άνω παραγράφους. Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς εδρεύουν σε χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων πραγματοποιείται με τις εγγυήσεις που ορίζει ο Νόμος.

Η Εταιρεία και το www.chasioti.gr δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των Υποκείμενων του Διαδικτυακού της τόπου σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του Υποκείμενου, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις Αρμόδιες και μόνο Αρχές. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις Αρμόδιες Δικαστικές, Αστυνομικές και άλλες Διοικητικές Αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, το www.chasioti.gr και η Εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσουν τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

2.6. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας του www.chasioti.gr και της Εταιρείας, δηλώνετε ότι είστε άνω των 16 ετών και αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

2.6.1. Εγγραφή ως Χρήστης – Δημιουργία Λογαριασμού

Κατά την εγγραφή σας ως Χρήστης, εάν εισάγετε στο Λογαριασμό Χρήστη Προσωπικά σας Δεδομένα, συναινείτε ότι το www.chasioti.gr θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για όλες τις απαραίτητες χρήσεις προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς την μεταξύ σας συναλλαγή.

2.6.2. Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εάν εισάγετε Προσωπικά σας Δεδομένα, τότε συναινείτε ότι το www.chasioti.gr θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για όλες τις απαραίτητες χρήσεις προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς την μεταξύ σας συναλλαγή. Επιπλέον, συναινείτε ότι το www.chasioti.gr θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για ενδεχόμενες επιστροφές χρημάτων προς εσάς σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του Δικαιώματος Υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων Χρήσης και του Νόμου.

2.6.3. Ενέργειες Marketing και Διαφήμισης

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία Ενημερωτικού Δελτίου (newsletter) και γραπτών μηνυμάτων (sms)  στο www.chasioti.gr συναινείτε ότι το www.chasioti.gr και η Εταιρεία θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικές ενέργειες, όπως π.χ. την αποστολή email ή γραπτού μηνύματος με γενικές πληροφορίες ή διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία), προωθητικές ενέργειες, αναφορικά με την Εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Εφόσον το επιθυμείτε, το www.chasioti.gr θα παραιτηθεί από τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα ζητήσετε ή θα ακολουθήσετε τις διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα των εγγεγραμμένων χρηστών που λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία ή γραπτά μηνύματα του www.chasioti.gr. Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να αποστείλετε σχετικό email στο [email protected]   ή να ρυθμίσετε ανάλογα στον Λογαριασμό Χρήστη σας τη Λειτουργία Αποστολής Ενημερωτικών Δελτίων ή να κάνετε Διαγραφή από αυτά ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζονται σε κάθε ενημερωτικού τύπου email ή γραπτού μηνύματος που λαμβάνετε από εμάς.

 

H Εταιρεία οφείλει βάση Νόμου να αναφέρει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης Προσωπικών Δεδομένων του Ιστότοπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου μέρους επεξεργασίας δεδομένων σε οποιοδήποτε και όλα τα σχετικά πρόσωπα και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση εάν είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν παραβιαστεί.

2.6.4. Επεξεργασία αναφορικά με απατηλές πράξεις

Με την ολοκλήρωση συναλλαγής στο www.chasioti.gr συναινείτε πως σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, το www.chasioti.gr θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει όλα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή προσφορών που δημιουργήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του www.chasioti.gr.

2.6.5.Διαβίβαση σε Νομικές Υπηρεσίες σε περίπτωση ή και ελλείψει Νομικής Διάταξης

Καθώς η διαβίβαση δεδομένων δεν επιτρέπεται βάσει Νόμου, συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων.

2.7. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η μεταφορά των Προσωπικών δεδομένων μεταξύ του Ιστότοπου και του browser σας γίνεται με κρυπτογράφηση και παραδίδονται μέσω HTTPS.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στους διακομιστές μας που βρίσκονται σε ασφαλή τοποθεσία.

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Εταιρεία εφαρμόζει μια σειρά τεχνικών και οργανωτικών μέτρων. Τα τεχνικά μέτρα περιλαμβάνουν κατάλληλες δράσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση του κινδύνου απώλειας δεδομένων, αλλοίωσης δεδομένων ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, λαμβανομένου υπόψη του κινδύνου που ενέχει τόσο η επεξεργασία όσο και η φύση των προσωπικών δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία. Τα οργανωτικά μέτρα περιορίζουν, μεταξύ άλλων, την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, τα οποία πρέπει να τα γνωρίζουν για την εκτέλεση της επεξεργασίας.

2.8. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων αποτελεί συμβατική υποχρέωση. Διατηρείτε την ελεύθερη βούληση και επιλογή σας για το αν θα κοινοποιήσετε σε εμάς τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή όχι, αλλά ελλείψει των απαιτούμενων δεδομένων, δεν θα είναι δυνατή η σύναψη ή η εκτέλεση της Σύμβασης Πώλησης και των αιτημάτων σας από την Εταιρεία μας.

Σε περίπτωση σύναψης Σύμβασης Πώλησης προϊόντων από το www.chasioti.gr, η επεξεργασία των δεδομένων του Υποκείμενου θα πραγματοποιηθεί με αποκλειστικό σκοπό η Εταιρεία να δύναται να εκπληρώσει τις νομικές της υποχρεώσεις και να μπορεί να είναι σύμφωνη με τις φορολογικές διατάξεις και την ισχύουσα νομοθεσία στην οποία υπόκειται.

Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε εάν θα συνάψετε με εμάς Σύμβαση Πώλησης και αν θα κοινοποιήσετε ή όχι τα δεδομένα σας. Εάν, ωστόσο, προχωρήσετε σε σύναψη Σύμβασης Πώλησης τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα είναι απαραίτητα και θα επεξεργαστούν για την εκπλήρωση των εν λόγω νομικών υποχρεώσεων στις οποίες υπόκειται η Εταιρεία.

H Εταιρεία εκτελεί τις ακόλουθες επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων αποκλειστικά στην περίπτωση στην οποία το Υποκείμενο Προσωπικών Δεδομένων έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του:

  • διενέργεια δραστηριότητας μάρκετινγκ, δημοσκοπήσεων και έρευνα αγοράς
  • ανάλυση των συνηθειών περιήγησης και κατανάλωσης στο περιβάλλον μέσω της χρήσης του Προφίλ του Υποκείμενου Προσωπικών Δεδομένων, με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία καλύτερης αγοραστικής εμπειρίας και την εξατομίκευση αυτής στον Ιστότοπό μας.

Η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων για τέτοιες δραστηριότητες είναι απολύτως προαιρετική. Είστε ελεύθεροι να παρέχετε ή όχι τα Προσωπικά σας Δεδομένα για αυτό το σκοπό, αλλά ελλείψει αυτών η Εταιρεία δεν θα μπορεί να εκτελέσει ενέργειες marketing και διαφήμισης, δημοσκοπήσεις και έρευνες αγοράς ή αναλύσεις των συνηθειών σας.

Μετά από εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, ως Υποκείμενα των Προσωπικών Δεδομένων έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

Δικαίωμα ενημέρωσης:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως για το ποια δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για ποιο χρονικό διάστημα τα κρατάει, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τη διόρθωση τυχόν ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων, το οποίο δύναται να ικανοποιηθεί εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τον περιορισμό της επεξεργασίας, εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα εναντίωσης:

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Δικαίωμα σε ανθρώπινη παρέμβαση στα πλαίσια απόφασης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Δικαίωμα φορητότητας:

Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβάσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε άλλο πάροχο.

Για την περαιτέρω διευκόλυνσή σας σχετικά με την άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μεριμνά για την ανάπτυξη εσωτερικών διαδικασιών ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στα σχετικά αιτήματά σας.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μην χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλατφόρμες τους. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας ή για θέματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας, χρησιμοποιώντας τα ειδικώς διαμορφωμένα έντυπα της εταιρείας μας, στο κατάστημα μας ή μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας με φυσική ή ηλεκτρονική αλληλογραφία χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία: Ταχυδρομική διεύθυνση, email [email protected] . Εάν θεωρείτε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα κρατήθηκαν με παράνομο τρόπο, μπορείτε να παρουσιάσετε μια αίτηση σε μια από τις Εποπτικές Αρχές  που είναι αρμόδιες για την τήρηση των Κανόνων Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.
Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

Εάν θεωρείτε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα κρατήθηκαν με παράνομο τρόπο, μπορείτε να παρουσιάσετε μια αίτηση σε μια από τις Εποπτικές Αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση των Κανόνων Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Το παρόν κείμενο μπορεί να υποστεί τροποποιήσεις στην πορεία του χρόνου, σας προτρέπουμε, λοιπόν, να επαληθεύετε περιοδικά το περιεχόμενό του.

2.9. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων των Χρηστών/Πελατών του www.chasioti.gr γίνεται από την Εταιρεία, με έδρα στην ΕΕ και υπόκειται στους όρους του προβλεπόμενου από τη Ρύθμιση (ΕΕ) 2016/679 Γενική Ρύθμιση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και των ευρωπαϊκών και ελληνικών κανονισμών επεξεργασίας ελληνικών προσωπικών δεδομένων και ελέγχων της αρμόδιας Ελληνικής Αρχής Ελέγχου.

 

EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)